Izrada web stranica | CMS | WEB design

Profesionalan i kreativan web dizajn za vaš posao

izrada web stranica
Što Vam je potrebno za vlastite web stranice?
1. registracija domene
2. izrada internet stranice ili CMS-a
3. web hosting (smještaj web stranica)
4. SEO optimizacija
5. Internet marketing - oglašavanje na tražilici
6. promocija na društvenim mrežama - Social media marketing
Ne želite za svaku sitnicu zvati webmastera da vam nešto promijeni na vašoj stranici?

Sustav koji smo razvili omogućava da vi u par klikova mijenjate i dodajete što poželite!

CMS vam omogućava potpunu automatizaciju prilikom promjene ili postavljanja sadržaja na Internetu ili Intranetu.

Naša misija je pomoći, savjetovati i voditi Vas kroz izradu internet stranica, te nakon toga vođenje, upravljanje i promociju vaših proizvoda ili usluga. Osim izrade i dizajniranja omogućavamo vam da na jednom mjestu riješite registraciju domene i smještaj stranica (web hosting), te brigu oko njih.

Sva rješenja koja nudimo su napravljena i dizajnirana tako da korisniku na najjednostavniji i najkvalitetniji način omogućimo prisustvo tvrtke na internetu. Izradit ćemo za Vas od najednostavnijih do najkompleksnijih stranica uz stručno i školovano vodstvo.

Izrada web stranice osim što mora biti jasna i jednostavna za korištenje moraju biti i SEO optimizirane. Cilj SEO optimizacije je postići što bolji rejting na besplatnom dijelu tražilica.

Izrada web stranica je prvi korak prema prezentaciji vaših usluga ili promociji proizvoda.

Nakon izrade i postavljanja Vaše nove stranice mi domenu prijavljujemo na tražilice i na nekoliko direktorija, te pratimo i kontroliramo njen upis. Tražilice su vrlo važan izvor posjetilaca jer vas povezuju sa korisnicima koji su upisali određene ključne riječi koje pretražuju.

Uvijek preporučamo da dio marketinga koji ulažete u promociju uložite u oglašavanje na tražilicama ili na promociju putem društvenih mreža.
Velika je prednost što se ne moraju koristiti drugi programi za postavljanje sadržaja te informaciju postavljate onda kada Vi to želite. Zbog mogućnosti samostalnog mijenjanja i dodavanja sadržaja, troškovi su znatno smanjeni a zadržan je profesionalni izgled vaših stranica.

Administracijsko sučelje
Sučelje je zaštićeno lozinkom, te vam omogućava postavljanje i kreiranje raznih sadržaja. Možete postavljati i više administratora koji će upravljati sadržajem što pruža još veću fleksibilnost u poslovanju.
Ne postoji limit u količini podataka, slika niti moderatora. Možete aktivirati anketu, slati newsletter-e, upravljati bannerima, dodavati foto galeriju. Trenutno možete raditi izmjene na člancima ili proizvodima, mjenjati cijenu ili ažurirati količinu. Sve to u nekoliko klikova.

Korisničko sučelje
Posjetiteljima vaših stranica možete omogućiti registraciju, lagano i jednostavno pretraživanje vaših stranica, interakciju sa posjetiteljima i registriranim članovima. Vaše stranice su na taj način interesantne i dinamične.

Za više informacija oko CMS-a ili za potrebe određenih projekata koji bi sadržavali CMS slobodno nas kontaktirajte i zatražite više informacija o tom sustavu ili nas posjetite u našem studiju kako bi vam pokazali CMS iznutra.

 Zahtjev za besplatnu prezentaciju


Pogledajte naše reference i uvjerite se u pouzdanost i dokaz kvalitete koju su nam korisnici povjerili.

Možete pročitati što su naši korisnici napisali o nama.

Zatražite ponudu za izradu internet stranica >>